luni, 17 decembrie 2007

Bucharest - retard city

Chestia asta am vazut-o exact dupa ce am trecut de un aurolac/vagabond ciufulitmurdarzdrentaros care radea cu gura pana la urechi si arunca cu bulgari de zapada in tramvai. E clar ca Bucurestiul nu e nici Londra, nici Paris nici Viena. Bucurestenii cresc gaini si porci in balcon, isi pun izmenele la uscat pe geam chiar daca stau pe strazile principale, se atarna de usile mijloacelor de transport, isi sufla nasul cu mana si arunca mucii in gardul viu, trec cu tractorul pe Magheru si asa mai departe. Dom'ne, da chiar sa-l faca oras retardat... Adica de ce retardat? ca pana la urma, e ca la oameni. Nu trebuie sa fie toti cercetatori la NASA ca sa fie totusi baieti destepti. Poate o fi el mai de moda veche asa (in sensu rau), poate si un pic mai prostut, cine stie, da daca atata poate si atata stie, ce e el de vina? Nu e cel mai rapid din clasa, da daca ii mai arati o data dupa ore si mai face si niste exercitii cand se duce acasa, parca incepe sa se prinda si de el ceva. Mai greoi asa si mai cu "ba duamna, imi dati voie?" si piste pentru bicilisti pe care inca mai parcheaza camioanele cu nisip. Da daca il vezi ca incearca si isi da interesu si, in felul lui, din cand in cand, aproape ca reuseste, e frumos sa-i zici chiar asa ca e retardat?

pai sa le fie rusine la aia care au scris asa pe statia de tramvai, ca nu e statia lu ta' su sa mazgaleasca ei pe ea. eeee.... si sa le fie rusine si alora care s-au semnat pe toata scara laptariei de arata acum fix ca un maculator de retardat. sau ca sugativa mea din clasa intai. sau ca o lada de gunoi. sau daca nu, nu. e.

Un comentariu:

Stefan spunea...

Bine zis ....
Retard nu e e ... dar nici prea destept nu ii. Pacat de el ca ar fi baiat bun ... dc nu ar fi locuit de retarzi :))))) ... poate de aia si inscriptia
Have fun