joi, 29 mai 2008

ce e trist la bancurile cu emo

pai asta e trist. ca brusc, de vreo 3 saptamani, toti s-au trezit sa trimita bancuri cu emo. multe. le primesc de peste tot, le aud peste tot. nu cred ca fenomenul, miscarea asta, cum s-o chema ea, nu exista inainte de astea 3 saptamani. si daca asta ar fi o parte de campanie publicitara ca sa transforme in moda, sa castige oameni care sa cumpere niste toale, niste pantofi, niste discuri, niste sticle, niste zorzoane si alte balarii, atunci ar fi foarte trist si mi-ar fi foarte greata. ca de oamenii care impart fluturasi cu partide si primari pe strada si nu au nici o tresarire cand intind pliantul unui om care plange sau peste care tocmai a dat masina sa zicem.

un prof de la scoala ne-a zis odata ca flower-power a murit in momentul in care a devenit o moda si ca transformarea lui in moda a fost facuta constient de cei care nu aveau nici un interes sa existe flower power. naiba stie. poate o muri si chestia cu emo in acelasi fel, desi emo si flower power pleaca de la chestii diferite si nu e comparabila refuzarea industrializarii etc. cu sinuciderea, taiatul pe maini si alte "bunatati" pe care le fac niste copii mai mult sau mai putin amarati.

2 comentarii:

Adela spunea...

Domle, pana acuma se sinucideau ca aveau cosuri si nu erau iubiti fizic, ca nu erau in echipa de majorete / fotbal a liceului, ca (variatie locala)le erau parintii plecati la capsune(i). Acuma sunt EMO, se taie / bat / bocesc / sinucid de genii neintelese ce sunt ei. Asta dupa ce in prealabil umbla cu tenesii desperecheati si se-mipiedica-n sireturi, se constrang in blugi negri - musai! - de-ar fi balerinii invidiosi si si-ar abandona egarii numaidecat! Domle, fereasca cine-o putea sa am copii nesanatosi in orice fel sau sa ma nesanatosesc eu intre timp (peste limita legala de acum) si sa-l las sa umble brambura cu paru-n ochi ca un canis!Curent, tendinta...fasuri!!!Bre, parintii lor ori muncesc pana noaptea si nu mai au timp nici de unele - am io niste colege la cotroceni, duceau acasa mancare de la Mac - ori au facut copii ca sa-i faca si atat. Iar EMO kizii astia, crescuti cu MTV, MIRK/Mess si care au vazut filmu', da' n-au citit cartea...sa se sinucida pana la unu' din partea mea. Altii mor de foame, e mai tragic - de exemplu, mai deunazi aflam ca vor disparea bananele - asta da, domle, motiv de ingrijorare sociala!!! De unde ne mai luam potasiul?!?!In plus, Disney va trebui sa refaca si Cartea Junglei - "take a banana, take two bananas" isi va fi pierdut obiectul!In incheiere, bancurile cu EMO sunt foarte tari, iata o ilustrare: Care e asemanarea dintre EMO si maioneza? Daca nu bati cum trebuie, se taie!
A, si in timp ce va scriu, imi canta "Heal the world" in casti.
P.S.: Cum, Pivie, sa compari tu asa trendy flendy cool cu Flower Power? Pai se poate?!?Nikitushka, ma superi!

Livia spunea...

:) eee, nu ma, nici asa... tu ai facut ca un balaur, ca un... n-o mai bate, ca-i si ea a ta!