marți, 27 mai 2008

vine canicula, da numai daca vrea ea.

:))) asa. bun. titlu mare, alb pe rosu, la realitatea: "VINE CANICULA". Invitat in emisiune: doamna de la meteo. dialogul, aproximativ: "doamna, vine canicula? - Nu. - AAA, da, 34-35 de grade sunt aproape de pragul de canicula... - Sunt aproaape, dar nu depasesc si temperaturile ridicate nu o sa dureze ai mult de 2-3 zile, dupa care frontul de aer cald o sa fie impins si in locul lui o sa vina un val de racoare. - deci sa-nteleg ca va trebui sa trecem de la calduri sufocante la frig si haine groase? - Nu, temperaturile n-or sa fie asa mari si nici foarte scazute, nu e cazul sa trecem la pulovere sau mai stiu eu ce". Cam asa a fost tot interviul. Exact in momentul in care meteoroloaga zicea ca nu, nu vine canicula, titlul rosu de la baza ecranului a fost marit de vreo zece ori. hi hi hi.

2 comentarii:

Laura spunea...

am vazut si eu numai ca de data asta era la Antena 3 si era un nene acolo. Tot asa zicea ca nu e cazu de canicula. Daca ne luam dupa stiri mai e un pic si lumea se intoarce cu fundu'n sus

Alina spunea...

:))Tot la Realitatea, tot azi da' mai tarziu, in timpul ploii aleia cu grindina: "Colega noastra transmite de la fata locului"(?!?): "FURTUNA s-a abatut peste Capitala! Un front de aer rece strabate Bucurestiul! Ploaia si vantul cu aspect de vijelie vor trece peste o ora,spun specialistii. Sfatuim cetatenii SA NU IASA DIN CASE!!!"