luni, 16 iunie 2008

a drim cam tru. by zewa.

zewa a scos - vai, desigur, cu ocazia Euro 2008 - hartia igienica cu fotbalisti. Stilizati, nu autentici. asociatia gospodinelor neiubitoare de fotbal saluta orice viitoare initiativa de acest fel. timpul razbunarii a venit!

Daca as fi director de marketing la zewa nu m-as opri aici! Proiectul asta n-are de ce sa moara la finalul campionatului european. orice dinamovist poate deveni si un fan recunoscator al hartiei igienice imprimate cu fotbalistii Stelei si invers. ca sa nu mai zic de imnul ala anti-rapid cu " ne... pe ei la infiniiiit... traaa la lu Rapiiid". Cel putin prima parte ar fi in sfarsit realizabila.

P.S. din seria de oameni pe care mi-ar placea sa-i cunosc: designerul de hartie igienica.

2 comentarii:

Laura spunea...

=))=)) Cat de genial!
Dar eu nu m-as opri aici. As creea posibilitatea de a personaliza hartia. Pur si simplu trimiti poza cu respectivul/respectiva sau pe ce ai tu nervi la Zewa, ei personalizeaza hartia si ti-o trimit acasa. De acolo...se descurca fiecare ...

Mircea spunea...

OOO DA. O idee cu adevarat geniala. Ai putea avea cate un sul de hartie igienica cu fiecare persoana p care nu o placi. In felul asta s-ar crea legatura intre telefonul mobil si hartia igienica. Poza cu telefonul iar a doua zi... razbunarea.. :))