luni, 15 septembrie 2008

Hamlet manca omleta?

si daca manca, nu sesiza asemanarea de nume?

pe vremea cand era maica-sa mica, or fi fost aceleasi jucarii care erau si pe vremea lui hamlet? ce e sigur e ca nu-l certa daca nu se spala pe dinti, pentru ca nici el nu bea doi litri de cola pe zi. mos craciun nu venea, desi ar fi meritat. hamlet nu si-a cerut niciodata voie sa mearga la concerte. n-a cerut bani de tigari sau de film. NU s-a uitat la tom si jerry. nu l-a obligat nimeni sa mearga la dispensar sa-si faca vaccin. nu cred ca a avut carti de colorat.

lucrurile personale ale lui hamlet, inclusiv ciorapii rupti cu care umbla prin casa cand era plictisit, stau intr-o cladire speciala, in cutii patrate de sticla lustruite cu detergent de un om platit special sa faca asta de doua ori pe saptamana. Hamlet l-ar fi numit probabil "lustruitorul regal de geamuri protectoare ale ciorapilor mei rupti" si asta ar fi fost o functie dintre cele mai importante la curtea regala, pentru ca insemna un grad mare de intimitate cu printul. lustruitorul ar fi fost cu siguranta mai bogat decat obraznicaturile care vin sa se zgaiasca la ciorapii lui Hamlet si lasa amprente si guma de mestecat pe sticla. mai bogat si decat vizitatorii care ii pozeaza tablourile cu telefonul mobil. tablourile lui hamlet: poza lu mama pe cal, poza lu strabunicu mancand un ciolan de porc. cate ciolane de porc o fi mancat strabunicu lui hamlet pana a terminat pictorul lucrarea?

ciorapii lui hamlet or fi chiar ai lui, sau s-or fi incurcat din greseala cu ciorapii lustruitorului? farfuria lui hamlet e la muzeu pentru ca e o farfurie frumoasa, sau pentru ca a fost a lui hamlet?

stiai ca hamlet a fost un print din danemarca, dar si o broasca de hartie?

5 comentarii:

violeta spunea...

a fost şi un porcuşor de guineea.(vezi că asta e post aşa de dragul postului ca să vezi că voiam să îţi scriu, dar nu mai aveam cuvinte.)

violeta spunea...

adica coment. na.

Livia spunea...

daca mai patesti asa, sa spui pur si simplu "i". si eu o sa stiu :)

Cristina spunea...

hamlet invatase sa sara peste brichete. se antrena apoi pentru telefoane mobile. hamlet nu se supara cand statea in buzunar, langa cursuri. lui hamlet ii placeau brezeii si uneori omizile. si acum se antreneaza pe undeva.

Livia spunea...

e drept ca si cursurile de la noi au fost cam de buzunar. si da ma, io chiar am tinut niste cursuri prin buzunare. din alea cu oi si topoare, de la PIC.