vineri, 11 septembrie 2009

ce voce ai cand citesti?

auzi vreo voce cand citesti - citindu-ti? e vocea ta? a personajului? a unui povestitor imaginar? a unui parinte? e vreo voce? daca nu e, de ce nu e? cum e chestia asta?

10 comentarii:

dyanna spunea...

Depinde de imaginatia fiecaruia.

Alina spunea...

Eu aud in general doar vocile de barbati. De fapt, nu imi aduc aminte sa fi auzit pana acum vreo voce de femeie. Si in general sunt cei care au personalitatile cele mai puternice din carte. Acum, la "Ma numesc Rosu", ii aud doar pe Negru si pe Ucigas. Primul are voce calma, care poate ascunde multe, iar Ucigasul e mereu furios, de cele mai multe ori tipa sau e nesigur.

Livia Gyongyosi spunea...

cand ma scoti la o inghetata la cornet?

Alina spunea...

maine am program de scos matusi la bere, deci de miercuri incolo. A, si accesul se face pe baza de pisica.

Livia Gyongyosi spunea...

:d s-a trezit, ma. acu are chef de joaca.

vio spunea...

ştii că m-am gândit la asta un timp îndelungat? N-am găsit răspuns şi cum n-am găsit răspuns, nu am pus problema şi altora. Între timp am uitat de întrebarea asta. merci că mi-ai adus aminte.

(şi vezi că am zis şi în bărbie o declaraţie de dragoste eternă şi neţărmurită.)

Livia Gyongyosi spunea...

mie?

aristocle spunea...

Nu mi-am dat seama de asta până acum, dar ai dreptate. Aud vocile, dom'le! Era şi normal, de vreme ce văd totul cu ochii minţii, ca într-un film, numai că într-o carte ai acces şi la gândurile personajelor, că de aia se cheamă carte!, probabil predomină la mine stilul vizual faţă de cel auditiv...

Livia Gyongyosi spunea...

deci vocile personajelor?

Anonim spunea...

Da, vocile pesonajelor.