joi, 24 septembrie 2009

vizitati, merita.

http://www.ps4.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=377&Itemid=226
un primar mai mandru ca soarele de pe cer. planul cincinal indeplinit in proportie de 300%. gainile din sectorul 4 oua de doua ori pe zi in timpul saptamanii si de 3 ori duminica, scolarii invata cu spor si iau doi de 10 pe o lucrare, soferii isi trimit bezele cand se-ntalnesc in intersectii.

mesajele mele furibunde in care ceream tomberoane de strans gunoiul pe categorii unde sunt?

P.S. nu-i asa ca ladydana007 e cea mai misto adresa de mail pe care a avut-o vreodata un administrator de bloc?

3 comentarii:

Alina spunea...

Mesajele alea pentru tomberoane se trimit la primaria4@gmail.com sau ceva in genul asta, o adresa pe gmail. Si incearca sa fii calma, ca ai mai multe sanse sa iti fie bagat in seama mailul. Gandeste-te cam cati pensionari fara ocupatie si cu internet sau cati pustani se amuza si le trimit astora tot felul de tampenii pe mail. Daca il scrii cu spume la tasta, e foarte probabil sa il bage rapid in categoria de mai sus si nici sa nu-l mai citeasca pana la cap. Si stai linistita, ca daca le-ai trimis cerere pentru tomberoane, trebuie sa iti raspunda in maxim 30 de zile (asa sunt obligati, daca nu, pot sa-ti plateasca si daune, daca ceri). Abia dupa aia poti sa le faci sesizare/plangere ca nu au raspuns.

Livia Gyongyosi spunea...

nu le-am zis chestii rele, glumeam. ma dadeam mare :) doar ca le-am dat mai multe mailuri si a trecut deja o luna lejer.

Alina spunea...

pai atunci poti sa le faci si tu lejer reclamatie :)