luni, 15 februarie 2010

O chestie de care o sa uit cu siguranta pana pe 12 aprilie

cand a propus rosca infiintarea bombei cu rahat, multi am strambat din nas, desi am ras si inca mai radem, cand ne amintim. o imagine deranjanta, da.

ei, inca o campanie, inca o reclama, dupa culori as banui ca e la joe, desi aia parca's ceva mai destepti.

sunt cateva panouri mari, ici-colo, pe care scrie, cu rosu, intr-o steluta galbena, "POC". Fondul e mov cu raze. Ete asa. Poc! Vesel. Sub "poc" asta, un pic mai jos, dar foarte vizibil, zice ca sa intri pe site-ul "www.pocromania.ro" sa vezi despre ce e vorba. de aici legatura cu bomba cu rahat, despre a carei utilitate sau prezenta inevitabila nu o sa vorbesc, in aceste frumoase zile de iarna oraseneasca. asta din respect pentru iarna, pentru ca da, e si ea anotimp si nu vad de ce s-ar opri ninsoarea numai pentru cateva cuiburi de furnicute isterice care nu mai au sange-n ele nici cat sa ocoleasca o baltoaca sau sa se catere pe un namete. a nu se intelege ca tin cu primaria sau cu apanova sau cu administratorii de bloc.

asa.
deci, sa intram pe site-ul pocromania.ro, sa vedem ce minunatie e acolo. Ooooo, ce-o fi aici? Un tigru, o inventie revolutionara, un manifest, un partid nou? Ntz! Zice: "Multumim pentru interesul acordat acestui site. Veti afla mai multe detalii despre Campania POC dupa data de 12 Aprilie." Care "aprilie", saracul, in limba romana nu se scrie cu litera mare decat daca e la inceput de propozitie.

"Faceti dumneavoastra o cerere, asteptati la doamna, la ghiseu, reveniti dupa vreo luna aseaaaa." Adica si-au propus baietii sa faca poc de dinamici ce sunt, si uite ca de fapt n-au facut decat fassss.

Poate era ok daca panourile cu Poc ar fi aparut cu maxim 2 saptamani inainte de lansarea site-ului. Era o chestie. Poate ca as fi asteptat, cu sufletul la gura, sa treaca cele 14 zile. Poate ar fi ajutat si un cronometru, pe undeva. "Mai sunt XX zile". Poate puteau sa puna niste jocuri, niste CEVA, pe site, fara sa dezvaluie marele secret. Cineva s-a gandit sa faca gluma si mai proasta si sa scrie chestia cu multumirile pentru interesul acordat site-ului. Ar fi fost mai potrivite niste scuze.

Chestia e ca, pana pe 12 aprilie nici nu o sa-mi mai amintesc de toata povestea. Si sunt convinsa ca nu o sa pierd nimic, pentru ca n-o sa explodeze mai mult decat o crema noua de branza, un lapte, o punga de napolitane sau, cine stie, de seminte de floare.

Nu, serios, de ce "PocRomania"? Alta treaba nu mai avem?

2 comentarii:

nu_radeti_la_birou spunea...

baai, da ce pretentii ai? pe matale la scoala de mancat rahat asa te-au invatat?

Livia Gyongyosi spunea...

hmmm, te tii de bloguri in loc sa faci referate...

pofta buna!